Växjö kommun gav förtroendet till Aremo för att ta bort klotter

AREMO / Artikel / Växjö kommun gav förtroendet till Aremo för att ta bort klotter

Växjö kommun gav förtroendet till Aremo för att ta bort klotter

Aremo vann upphandling med Växjö kommun

Nu kan Aremo stolt presentera det nya klotter-saneringsavtalet med Växjö kommun vilket innefattar de olika bolagen Växjö Bostäder AB, Växjö Fastighetsförvaltning AB, Vöfab Parkering AB, Växjö Energi AB, Växjö Energi Elnät AB och Wexnet AB.

Aremo ser fram emot att tillsammans med Växjö sträva efter att  vara Europas grönaste stad och det handlar om en hållbar framtid. Det handlar om att vara en grön plats som präglas av innovativt och brett miljöarbete, stark tillväxt, öppenhet, trivsel och ett gemensamt arbete för framtiden. Växjö kan liknas vid en mångkampare. På Växjö kommuns hemsida kan man läsa ”Sedan 2005 arbetar Växjö kommun aktivt med trygghet, tunnlar och klotter. Arbetet sker långsiktigt och strategiskt och i huvudsak väljer kommunen att arbeta med tunnlar som ligger längs med de mest trafikerade cykelstråken i Växjö stad. Varje år väljs ett antal tunnlar ut och får en uppfräschning. Tunnlarna klottersaneras, klotterskyddas, målas (delvis) samt får ny belysning (där det finns behov). Därefter läggs tunnlarna in i kommunens program för kontroll och efterföljande åtgärd.” Läs mer…

Det är alltid spännande att börja på en ny ort och rensa upp och tabort skadegörelse i form av klotter och graffiti och sedan applicera klotterskydd på de utsatta ytorna. Aremo står bakom de som Växjö kommun själva skriver, detta skapar trygghet för de som bor och rör sig i områdena. Säger Urban Kemna, VD på Aremo

Aremo tar bort klotter effektivt och snabbt

Allmänheten kan göra en felanmälan hos kommunen direkt. Detta görs via kommunens e-tjänst. Klicka här för att komma till tjänsten.

Är du eller ditt företag i behov av våra tjänster? Vi gör allt inom ytunderhåll från Fasadtvätt, Klotterskydd, Taktvätt, Snöskottning, Betongblästring, Marktvätt etc. Tveka inte att kontakta oss för en offert, ring oss på 0200-211 212. Klicka här för mer information om kontaktpersoner och adresser.

 

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.

erbjudande soprumstvätt stockholm aremo