Under ytan och på djupet

Är Aremo ett ytligt företag?

Ja, på ett sätt. Allt vi gör handlar om ytor. Vertikala och horisontella, hårda och mjuka, gråa och färgglada.

Vi rengör och underhåller fasader, tak, murar, broar, gångvägar, garageytor, fönster, markiser – allt i staden som kan drabbas av klotter, smuts och andra föroreningar. För att rena ytor skapar trivsel och trygghet. Och för att ett noggrant underhåll ökar livslängden på ytorna och leder till minskade kostnader.

Men på ett annat sätt är vi långt ifrån ytliga. Allt vi gör, gör vi grundligt och på djupet.

Vi tror att människor trivs där det är rent och snyggt. Och vi vet att en väl underhållen yta får en längre livslängd.

GÖRAN PETSÉN, VD

Vet du till exempel varför rengöringsmetoden skiljer sig mellan en organisk och en oorganisk fasadyta? Hur mycket det skiljer i kostnad per kvadratmeter mellan att skotta snö från taket och från en skylift? Eller vad som krävs för att klyva den långa vattenmolekylen, vilket är en förutsättning för att tränga in i smutsen?

Det vet vi. Vi arbetar dagligen med att ta fram miljöanpassade, kostnadseffektiva och säkra helhetslösningar för våra kunder. Och med flera decenniers samlad erfarenhet i bagaget kan vi en hel del. Om metoder, utrustning och vätskor. Om material och miljö. Om utbildning och certifiering. Om säkerhet och arbetsmiljö. Om kundservice i både offentlig och privat sektor.

Och vi fördjupar hela tiden vår kompetens. Vår strävan är att tänka nytt och ha marknadens bästa personal, utrustning och metoder.

Till och med vår kärlek till staden går djupt.

Det är där vi hämtar vår motivation för det som vi gör bäst: klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring.

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.