Aremo på BostadsrättsMässan

AREMO / Aremo / Aremo på BostadsrättsMässan

Aremo på BostadsrättsMässan

Aremo är på plats till ditt förfogande på BostadsrättsMässan den 20-21 november 2015, Kistamässan. Ni hittar oss i monter C:02.

Vi kommer att vara på plats för att prata om vad vi kan erbjuda dig inom ytunderhåll: klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring.

Erbjudande under mässan 
Har din bostadsrättsförening fullständig uppsikt över fastighetens pågående och planerade projekt? Då är ni unika. Många bostadsrättsföreningar upplever det nämligen svårt att koordinera och ha uppsikt över flera entreprenörer och projekt i huset. För att du som bor, förvaltar eller sitter i en bostadsrättsstyrelse ska ha möjlighet att bli en effektiv beställare erbjuder vi på gratis konsultation inom fastighetsvård, helt utan dolda kostnader eller bindningstid.

Aremo erbjuder ordning och reda för bästa kundservice i kombination med kvalitet och kompetens. Utifrån ditt behov tar vi fram tillförlitlig information, offertförslag, koordinering och rapportering inför, under och efter fastighetsprojekt 2016. Aremo har ett komplett certifieringsprogram inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Utöver minimikraven (lagar och kundkrav) så utbildar vi kontinuerligt våra medarbetare med högre behörigheter än de krav som ställs på oss.

Kom och träffa oss i montern så berättar vi mer om hur detta går till. Skicka ett maila till: rebecka.warn@aremo.se så skickar vi fribiljetter till mässan, värde 250 kr.

Livsviktigt att tänka på inför vintern
Som fastighetsägare kan du bli ansvarig för personer och egendom som till följd av nedfallande snö och is skadas. Som fastighetsägare är du skyldig att erhålla snöfria och sandade gångbanor och trottoarer i anslutning till fastigheten. Som ansvarig är det därför viktigt att du anlitar en pålitlig entreprenör med rätt kompetens, utbildning och resurser som arbetet kräver. Aremo har licensierade snöskottare med stor erfarenhet av takarbete och kan därför erbjuda säkra och kostnadseffektiva snöskottningstjänster. När du anlitar Aremo kan du känna dig trygg. Våra snöskottare är bland annat licensierade enligt ”Skotta säkert” och ”Säkert arbete på tak”.

Hör av dig till rebecka.warn@aremo.se så ordnar vi med fribiljetter. Vi ses!

Om Aremo Group AB
Aremo Group AB arbetar med ytunderhåll i form av klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring. Vi rengör och underhåller allt i en stad som kan drabbas av klotter, smuts och andra föroreningar. För att rena ytor skapar trivsel och trygghet och för att ett noggrant underhåll ökar livslängden på ytorna som leder till minskade kostnader. www.aremo.se

Om BostadsrättsMässan
BostadsrättsMässan är en av Sveriges största mötesplatser för bostadsrätter. Under dessa två dagar har ni möjlighet att träffa över 200 utställare. Fokus ligger på senaste nytt inom energisparande, säkerhet och fastighetsförvaltning. www.bostadsrattsmassan.se

AREMO GROUP AB • HK: Arenavägen 41, 121 77 Stockholm-Globen • 0200 211 212 • info@aremo.searemo.se

 

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.