Aremo i Lokaltidningen Hammarby/Skarpnäck

AREMO / Aremo / Aremo i Lokaltidningen Hammarby/Skarpnäck

Aremo i Lokaltidningen Hammarby/Skarpnäck

Det finns många som är nyfikna på vad vi gör om dagarna. I förra veckan var det en journalist som stannade upp på väg till jobbet för att ställa några frågor till Aremos Saneringstekniker Alexander Soares. Nedan finner ni artikeln med text och bild av Christoffer Röstlund Jonsson, Lokaltidningen Hammarby/Skarpnäck.

 ”Naziklottret ska bort på två timmar

”Jag är saneringstekniker och det har jag varit i tio år. Det betyder helt enkelt att jag tar bort klotter, som här, på äldreboendet i Hammarbyhöjden. Inom 24 timmar efter att någon anmält ska vi vara på plats och fixa bort färgen. Om det är ett roligt jobb? Absolut, ja, jag får se nya miljöer varje dag, jag är aldrig på samma ställe. Folk är nyfikna och stannar ofta och snackar med mig. Mest är det pensionärer som vill prata om att det var bättre förr innan det fanns klotter.

I Söderort är jag dagligen eftersom det är mycket klotter längs Linje 17. Sedan naziattacken i Kärrtorp går det även vågor av naziklotter i området. Det är högprioriterat och räknas som akutärende. Om någon ringer in att det är sprayat ett hakkors ska vi vara på plats inom två timmar. Detsamma gäller det antirasistiska klottret. De olika sidorna triggar igång varandra.”

Alexander Soares, 28, saneringstekniker”.

En digital version av artikeln hittar ni här. 

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.