All Remove Sweden AB blir Aremo Group AB

AREMO / Aremo / All Remove Sweden AB blir Aremo Group AB

All Remove Sweden AB blir Aremo Group AB

Den 7 september 2015 byter All Remove Sweden AB namn till Aremo Group AB. Namnbytet innebär ingen övrig förändring i organisationsstrukturen.

– Efter att ha vuxit, genom att bland annat förvärvat flera mindre bolag inom branschen, är det viktigt för oss att arbeta under ett gemensamt och unikt varumärke. Vi har dessutom designat en ny logotyp som speglar det nya namnet, säger Urban Kemna, VD, Aremo.

Aremo är i dag bland de marknadsledande inom klottersanering och intentionen är att fortsätta utveckla tjänsteutbudet inom ytunderhåll. Målsättningen är att bli marknadsledande inom samtliga verksamhetsområden, klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring.

– Namnbytet är ett första steg i en utvecklingsprocess till att bredda kommunikationen av tjänsteutbudet till våra kunder. Vi har lyft verksamheten till en ny nivå och vårt nya namn speglar tjänsteutbudets bredd, säger Rebecka Wärn, PR- och kommunikationsansvarig, Aremo.

Aremo presenterar även en ny tagline “Stan ska kännas som hemma”. Den nya taglinen är central för det nya varumärket och syftar till att beskriva Aremos löfte till marknaden.

I Aremo Group AB ingår även Aremo Fastigheter, TAMM Högtryck, Sanitesse AB samt ATL Klottersanering & Underhåll AB. Aremo sysselsätter i dag närmare 50 personer som utgår från driftcentret i Haninge och huvudkontoret invid Globen i Stockholm.

Koncernen har mellan 2013-14 dubblat omsättningen till 52 Mkr. Målet är att fortsätta utveckla utbudet av tjänster inom Norden samt bidra med 100 nya arbetstillfällen inom två år.

Bilder på Aremos nya logotype och varumärke finns att tillgå här: http://www.aremo.se/kontakt/press/.

 

För ytterligare information kontakta

Rebecka Wärn, PR- och kommunikationsansvarig, Aremo Group AB, rebecka.warn@aremo.se, 073 076 30 09.

Urban Kemna, VD, Aremo Group AB, urban.kemna@aremo.se.

OM AREMO GROUP AB
Aremo Group AB arbetar med ytunderhåll i form av klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring. Vi rengör och underhåller allt i en stad som kan drabbas av klotter, smuts och andra föroreningar. För att rena ytor skapar trivsel och trygghet och för att ett noggrant underhåll ökar livslängden på ytorna som leder till minskade kostnader.

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.