Uppdaterade certifikat

AREMO / Okategoriserade / Uppdaterade certifikat

Uppdaterade certifikat

Miljö, arbetsmiljö och kvalitet är i allra högra grad viktigt för oss på Aremo. I dag fick vi våra nya certifikat som är uppdaterade med vårt nya namn och logotyp – Aremo, Stan ska kännas som hemma.

Med en branschledande position följer också ett ansvar att göra rätt. Därför är vi noga med att certifiera oss enligt den mest respekterade standarden inom varje område: kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001 och AFS 2001:1).

Grunden för dessa certifieringar är ett ledningssystem som styr mot uppföljning och ständig förbättring. Det säkerställer att vi aldrig slår oss till ro och är nöjda. Vårt kompletta certifieringsprogram gör det lätt för beställare att pricka av att vi uppfyller alla krav som kan ställas på en seriös aktör inom vår bransch.

Ambitioner och löften i all ära, men först med de ledningssystem som certifieringarna bygger på garanteras att ambitionerna också förverkligas och dokumenteras.

Låt oss presentera en av våra stjärnor Elin Malmberg Konstantara. Hon jobbar som KMA-chef (Kvalitet/Miljö/Arbetsmiljö) och hanterar bland annat frågor kring externa revisioner av processflödet för att säkerställa att organisationen jobbar mot ständig förbättring, samt att ledningssystemet underhålls och utvecklas. Det här är ett kvalitetstänk som präglar hela organisationen och våra kunder, stora som små. Vi jobbar ju inte annorlunda i ett mindre uppdrag än i ett stort.

– Som kund ska man inte behöva lägga tid på att själv utvärdera en leverantörs arbete kring miljö, arbetsmiljö och kvalitet, därför har vi certifierat oss enligt alla relevanta certifieringsprogram. Vår ambition är att fortsatt ligga i täten i arbetet med att utveckla miljöanpassade, kostnadseffektiva och säkra helhetslösningar för våra kunder, säger Elin Malmberg Konstantara.

Här hittar du Aremos medlemsbevis och certifikat inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet. 

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.