Alternativt klotterskydd

AREMO / Aremo / Alternativt klotterskydd

Alternativt klotterskydd

Alla vill inte ha det traditionella klotterskyddet med vax.

Klotter är ett gissel för de flesta som jobbar med ytunderhåll och de flesta ytorna skyddas idag med ett vax som kan tvättas bort med hett vatten. Nu vill fler se alternativt klotterskydd som skapar ljus och trygghet. Problemet idag är att vi kan se en ökning av klotter i hela Stockholm med kranskommuner, detta trots senare tids rapporter från staden om minskning av klotter. Ni har säkert sett det själva.

Vi som jobbar med klottersanering kan se en markant ökning de senaste åren. Alliansen var väldigt noga med den så kallade ”Nolltolleransen” på klotter. I denna nolltolleransen ingick att leverantören skulle proaktivt göra insatser så som nollställning och rondering. Detta är under det rödgröna styret helt utplockat ur kontraktet och den som styr klottersaneringen idag, är den enskilde individen som knappar i en app.

Vad finns det då för alternativt klotterskydd till det vedertagna vaxet?

Vi har i detta exempel lyft fram två alternativ. Ovan är en digitalprintad folie som i detta fall skyddar en stenvägg. Här kan man printa precis vad man vill och skapa den miljö och stämning som passar platsen. Här var det tidigare mörkt och lite tråkigt vilket skapade en otrygg stämning, men med den grå/vita väggen har man skapat en ljusare och tryggare stämning för medborgaren. (Väggen finns att se på Sergelgatan i Stockholm).

Nedan är ett relativt nytt sätt att både skydda samt ljussätta en gångtunnel. Aremo Group AB fick uppdraget att klotterskydda en tunnel under Ekerövägen. Som Ni ser på bilderna nedan har man först byggt en ljuslåda som man senare klätt med en klotterskyddad plastskiva. Klotterskyddet är likt ett flytande glas för att täppa till alla porer i plasten. Ljussättningen skiftar i färg och skapar en härlig och mysig atmosfär.

Kontakta oss gärna för en konsultation och offert för ert kommande klotterskydd 0200-211 212 eller info@aremo.se.

Alternativt Klotterskydd Ljuslåda

Alternativt Klotterskydd Ljuslåda

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.

Aremo Group AB Klotteravtal StockholmNattarbete