Nytt år med nya utmaningar och möjligheter

AREMO / Artikel / Nytt år med nya utmaningar och möjligheter

Nytt år med nya utmaningar och möjligheter

Föregående år har gått i rasande fart, men det är väl så när man har roligt. Efter att ha vuxit, genom att bland annat förvärvat flera mindre bolag inom branschen, bytte vi namn efter drygt 25 år. Namnbytet innebar bland annat en ny logotyp och tagline – Stan ska kännas som hemma. Vi utökade även med ytterligare ett kontor invid Globen i Stockholm och välkomnar därför både gamla och nya kunder och samarbetspartners till trettonde våningen på en fika eller lunch med fantastisk utsikt över staden.

Vi kommer fortsätta lägga stort fokus på att utveckla vårat tjänsteutbud inom ytunderhåll under 2016. Vi är på god väg att nå målsättningen om att bli marknadsledande inom samtliga verksamhetsområden: klotterhantering, fastighetsvård, betongunderhåll och specialrengöring.

Tips inför vintern
I samband med det nya året passade även snön på att falla över Mälardalen. Visst är det vackert med snö och det innebär naturligtvis en hel del arbete för oss på Aremo. Vi arbetar med snöskottning på både höga och låga höjder för kan du känna dig trygg i staden. Våra snöskottare är bland annat licensierade enligt ”Skotta säkert” och ”Säkert arbete på tak”. Här kommer några tips inför vintern Livsviktigt att tänka på som fastighetsägare inför vintern.

Till våra kunder och samarbetspartners – detta kommer att bli ett roligt och utmanande år. Nu kör vi hårt!

Aremo Group AB

 

 

 

KONTAKTA OSS

Skriv en fråga, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Det är bara att börja skriva, och trycka Enter för att söka.